valborg

Matilda och jag har varit ute och solat hela dagen, vi blandade salt och vatten och sprayade på oss men det blev inte så mycket färg för mig! bara en liiiiten rand :) hehe!

Men matilda åkte hem för nån timme sen, och nu har jag äntligen fixat klart mig för ikväll, satt elin kommer snart hit och hämtar upp mig så ska vi dra hem till henne ! :) Tar med kameran men jag kan inte lova bilder, för jag e så lat, så jag aksnke inte kommer orka släpa på kameran :p



Bytt navelpiercingen ;)


puss på er...

Nu ska jag sova, så godnatt gottfolk!


Bild från, nyårsafon, på mig och FRAAAANS ! ;)

bio

Matilda och jag drog in till stan, så gick vi ut och åt på vita elefanten, och sen gick vi på bio och kollade på 21 jump street , den va grymt rolig! satt den är värd att se ;) 

Just nu sitter vi i soffan vid en varsin data som vanligt, men jag ska snart borsta tänderna och kanske sätta på en film :) Ska bädda lite också, för inatt slaggar vi i soffan ! myys (y) haha!


stallet

Kom hem för en liten stund sen, så nu ska jag nog dra ut i stallet och rida i det underbara vädret på älsklingen , för sen kommer matilda! :) så nu är det bara att snabba på...! ;)


(y)

hos syster

Nu är jag hemma hos syster och kollar film, vi ska snart dra till donken och äta lite. sen blir det mys framför tv'n hela kvällen :) (y) såå bloggar nog mer imorgon :)


Kör på en osminkad nellie idag! ;))


Hej, jag har ingeting att blogga om ...

Asså förlåt för att jag inte bloggar något typ.men vet inte vad jag ska blogga om :o hööömm...

jag är glaaad

jag är sjukt jävla glad nu asså. vi har äntligen tagit ett beslut, och vi ska flytta till stan :D ååh! Längtar redan! !!

vill ha tillbaka mitt hår! :( <3

Kom hem från skolan för inte så längesen. idag hade jag prov i matte, kan inte säga att det gick jätte bra men inte jättedåligt häller. kommer nog få göra om det har jag en känsla av  :( puhuhu... Skulle redovisat svenskan idag också men blev inte så eftersom att jag fatta naada  ! :O

så nu är jag jätteglad över att vara hemma , vill sätta på mig mina världsbästa mjukiskläder men needååå.. jag ska till stan en snabbis så dom får vänta :/ hihi! :)

Kvällen kommer fortsätta hemma, och bara ligga och slappa! hur skönt som helst!

Men nu ska jag dra och fixa håret lite, sååå tjjiaaooo ... ! ;)


trött nellie

Dagen började med skola som vanligt, sen drog linus med mig hem en liten stund, sen åkte vi till gårn , och kollade om det fanns plats kvar till grönan, och det fanns det, satt ja nu blir det grönan den 6 maj :D ååh sjukt kul! ;)

Ska gå ner och borsta tänderna sen sova, för det behöver jag verkligen!


44 dagar kvar


måndag

Idag är det måndag och jag är ledig, och det är jävligt skönt!

Men min dag började iaf, med att jag drog till stan med mamma och pappa, så drog jag & mamma in och solade en stund, och jag va helt ofixad , och gissa vem man möter på sendå... joo linus! HAHA! fyfan, så jag såg ut asså, så det va ju gaaanska pinsamt kan man ju säga, men det va ju endå kul o få träffa honom, men endå lixom! ;)

Ajja, sen drog jag hem, och sen drog jag till stallet direkt, och red båda hästarna, det va super kul, så himla mysigt, och båda hästarna hade humöret på topp (y)

Nu ska jag ta och byta om, och fixa lite saker.


23:12

Nu har jag kollar klart på bb, och det va verkligen tur att inte amandus åkte asså! hade vart skit trist utan honom! ..

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och messa lite med min älskling! ;)

ingen skola imorgon heller, så jävla nice! :D

Men ajjaaa, puss och godnatt! :)


Shopping

Gårdagen - Linus kom hem till matilda, vi spelade lite kubb och kollade film, oh hade det mys! Sen drog linus hem vid elva nån gång, då gick jag och matilda och sov för vi va sjuukt trötta iaf jag... haha!

Kom hem där ifrån vid ett nån gång, åkte hem och duscha, och fixade mig lite, sen drog vi till västerås, och skulle få med mig nått från ikea, men det blev tyvär inte så satt jag sprang in på gina, och fick såklart med mig nått som jag alltid får när jag är där ;) haha!




Jag ÄLSKAR dom!

Nu blir det filmmys med familjen! (y)


maatilda

Vaknade ungefär vid halv 10 kanske ? sen så fixade jag mig lite snabbt sen hämtade matilda upp mig så drog vi till stan för hon skulle sola , själv hade man inga pengar med sig så kunde inte sola :(

Men nu är jag iaf hemma hos matilda och blir kvar här inatt! Vi har nyss ätit lite och tagit lite bilder, men som vanligt så fastnade man inte riktigt på bild ;) haha!

Linus kanske kommer hit snart ? jag vet inte än men men aa...




söt jag e ...

Nu har jag kollat klart på bigbrother, och nu väntar sängen! så godnatt på er :*




i'm hoooome!

Nu är jag nyduschad, sjukt skönt! ska fixa lite på rummet och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla film. :)

Fast det är en sak som saknas... :/


Senare ikväll blir det att kolla bb och käka kladdkaka, för sen blire ingen sånt på hela veckan! ;)


Myspys i min onepiece! (y)


hejdå falun, och hej enköping :D

Heyy , Just nu sitter jag på pappas jobb och väntar på att han ska sluta, dom kom och hämtade mig med brandbil i skolan xd hahahha!

Iaf, jag har haft en ganska så bra vecka i falun, men dom sista dagarna har jag bara velat åka hem! Så just nu vill jag aldrig mer tillbaka till falun, SKIT TRÅKIGT tycker jag just nu att det är!  kul tjej ;)

så bloggar lite mer ikväll eller imorgon jag lovar :)

falun

Japp, då va man i falun då, två timmars bussresa hit ,och sen haft 3 timmars lektion. och nu är resten av dagen chill. springa runt och ha kul ;)

Men bara en sak som suger.. det är snö här uppe :o så fuck på det!

Nu ska jag dra och äta lite mat sen kommer jag nog inte sitta något mer vid datan idag, kanske hinner blogga imorgon ! PUSS på er!

matildas och min lyckade ridtur...

Förlåt för att jag inte bloggat idag, men har inte haft tid.

Matilda och jag vaknade runt 11-halv tolv nån gång. så gick vi upp och åt frukost, sen va vi ute o hoppa studsmatta ett tag , la i en hårfärg i mitt hår eftersom jag hade utväxt... satt nu är det nästan fixat också. Sen stack vi ut i skogen och red och gissa hur det gick ? hmm... ja man kan väll säga såhär vi avslutade våran ridtur med att båda låg på marken.. HAHAHA!
Vi skulle hoppa över ett dike, då fick metanol, världens ryck och sparkade jätte högt och jag flög fram på halsen och försökte hålla mig kvar men det gick inte, sen så stack han iväg mot elon som matilda red, och då började han också hålla på så då ramlade/hoppade, hon också av,och hästarna stack iväg, men tillsist fick vi tag i dom som tur va, jag vrika min fot när jag skulle sprinag efter honom, och matilda skrapade upp knät. HAHA lyckad ridtur osv... men det va jävligt kul iaf ;)

Kom hem från matilda , för ett litet tag sen, satt nu tänkte jag väll gå och FÖRSÖKA sova lite, för imorgon bär det av till falun! är sjukt taggad asså!
g'night ;*



Nörd bild från igår ;)


Gästblogg - Matilda den bästa

Tjatja alla nellies bloggläsare. Matilda den bästa som skriver.
Alla vet väll vem jag är ? Såklart ni vet !
Just nu ligger Nellie i sängen och tjockar i sig godis och kollar på vad jag skriver. Så jag kan ju inte skriva skit om henne direkt. Så jag får väll skriva något gulligt istället.
Nellie Lindberg min lilla gullefis. Nu är det såhär att jag typ gillar dig , som min kompis dårå. Eller nej inte gillar jag ÄLSKAR. Det är med dig jag kan prata , skatta med , mysa med , ha det kul med , helt enkelt ha det bäst med. Du är typ lika störd som mig.Kanske därför vi är bästakompisar ? Du vet saker om mig som ingen annan vet. HHEHEHEH :$ Och tvärtom. Vill bara säga att jag är sjukt glad över att ha dig som min vän. PUSS !

Hur som helst kanske ni vill veta vad jag och Nellie har gjort idag ?
Jag kom hem till henne runt 3 kanske. Vi snackade lite och fixade oss. Sen cyklade vi in till stan och köpte hårfärg , godis och redbull. Fyfan vad jobbigt där är att cykla ...
Vi har också kollat på film. Den hette shark night och skulle tydligen vara en skräckfilm. Den var liksom inte läskig den var bara äcklig för jag hatar verkligen hajar. Bläääääää.
Juste jag har noppat nellies ögonbryn. Hon grät och skrev.HAHAHAHA herre min gud säger jag bara.
Nu ska nellie få gästblogga på min blogg sen ska vi nog sova. Nellie är ganska jobbig att sova med om man säger så.Inget man vill göra varje kväll.Hon tar täcket och ligger typ på en. Jag har till och med ramlat ur sängen när jag har sovit med henne.Ja ni hör ju.Godnatt önskar Nellie och Mig (den bästa)



hemma

Pappa och jag va inne i stan för ett tag sen och köpte en fet godispåse som jag ska ha med upp till falun, den ligger där och frästar mig :( får nöja mig med chips ikväll ;)

Ska städa mitt rum nu och börja packa, för sen kommer matilda hit och sover :D så det ska bli nice ;)



Hos fannypanny

Nu sitter jag hemma hos fanny och degar i hennes rum! är as trött :o menmen , ska snart gå och ta bort smink o allt skit tänkte jag ;) för det kliar i hela ansiktet :o haha!

Asså jag vill åka till falun NUUU!! orkar inte vänta längre, är fett taggad! :D

HAHA sÖÖT!




 



Så får ni svar på en kommentar också

Anonym om Freeedag:
Det märks att du aldrig vart utomlands eftersom att du inte ens vet att man måste visa upp passet?:)

Svar: jo det är klart att jag vet att man måste visa upp passet :o
Men jag menar jag tänker inte visa det för någon annan som jag känner o så....


Freeedag

ÄNTLIGEN HELG! :D

Har nyss kommit hem från en chill dag i skolan, va och fixa pass efter skolan, vart hur jävla ful som helst! menmen, ingen får se det ;) hihi!

Nu är jag hemma , och ska nog gå och sätta på lite musik på rummet och fixa lite, jag vet inte vad jag ska fixa men nått kommer jag väll på ;)


Ska kanske försöka få nån kompis som kan komma hit elr ngt, för jag vill inte vara själv :((


godnatt sötisar


Nu , har jag vart i stallet en snabbis och snackat med linus i telefon ett tag, och nu är det bigbrother som gäller, ska krypa ner under täcket snart och sova! ska bli skönt!

PUSS!


ge mig sommar!







loveyou!


Känner mig inte snäll mot min häst asså, har inte ridit på hela lovet eftersom att jag vart borta och nu är det jävla piss väder så vill inte rida nu heller :o
Men imorgon då jävlar ska jag rida oavsätt vilket väder det är!

Förlåt älskling! Jag älskar diiiig! <3


svar på kommentar

annonym om 57 dagar kvar:
vart ska du?

Svar: jag ska till turkiet : )

onsdag den 11 april

uusch, mamma fick komma och hämta mig i skolan för att jag inte mådde bra , så nu är jag hemma och har nyss ätit lite, skulle egentligen åkt till fjärdhundra och träffat matilda och linus, men nee så blev det inte, fick inte åka dit för päronen :( puhuhuh! Måste iaf ta o träffa dom innan jag ska åka till falun nästa vecka! ;)



Min lilla gullunge ;*




Nu ska jag fixa mitt rum som jag har längtat att få göra hela lovet! :D

Sen blir det att skissa hur min sminkväska ska se ut som jag ska göra uppe i falun!;)


57 dagar kvar


plugg...

Förlåt för fjortis bild!  



Skolan va ganska chill idag, hade matte hela dagen, och sen idrott.

Efter skolan drog jag hem till syster för vi skulle dra på Friskis och svettis, så jaa, har haft två pass idag alltså, först skolan sen efterskolan, känner mig riktigt nöjd faktist!

Har nyss duschat, satt ska gå och klä på mig lite sen plugga som jag egentligen skulle gjort i fredags förra veckan. hehe... inte bra nellie! :(
Men det är bara göra det nu, satt jag har det gjort ;)
Nästa vecka är det falun :D OHYEEES! längtar som FAN! :D 

 


Äntligen hemma

Ohyeees , äntiligen har jag kommit hem , sjukt jobbigt det va och åka buss asså :p haha!

Pappa mötte upp mig i enk när jag gick av bussen, så åkte vi till ica, så fick jag välja nått jag ville ha som påskprecent :D så jag tog en puder borste och ett naglak, det det är nått jag behövde ;)

Så tack mamma & pappa! Älskar er! <3

Har nyss tagit en dusch, och borstat håret, så nu blir det att kolla BigBrother och måla naglarna :D 


PUSS!


rubrik jävel !!!!!!!

Fanny och jag har nyss ätit frulle, vi ska gå ut o klä på oss, för sen ska vi åka och kolla på nått hus som min mormor ska ha sen, elr nått! ;)

Idag är det sista dagen här, vilket är tråkigt :( fast det ska endå bli skönt/kul och komma hem igen, få ligga i sin egna säng, under ett EGET täcke! haha!

Men ajjja, nu ska jag gå och fixa mig lite innan vi ska åka, puss!




Tja, snygging !


Värmland!

sämst uppdatering jag har , men jag har inte tid på dagarna!

Men min dag har vart jävligt chill, jag har degat framför tvn, bakat kladdkaka :D och åkt fyrhjuling mesta delen av dan! ;) sjuukt kul, för fanny och jag suger på att köra fyrhjuling ;p

och så är det så att jag inte har någon kamera med mig hit upp satt har inga nya bilder som jag kan lägga in heller :/ inte bra!

Nu sitter jag nydyschad framför tvn, och kollar på film! myys! :))


Saknar min älsking sjukt mycke! :( <3


karlstad nästa

Tjaa, nu sitter jag och fanny på bussen påväg till värmland, ska vara där tills på måndag, så det sa bli rktigt jävla najz :D

Somtur hade jag datan i väskan och så fanns det internet, kommer väll sitta här hela resan :D haha! Vi tog bussen från enköping, till västrås, och nu har vi nyss klivit på bussen som går mot karlstad, ska sitta här i 3 timmar nu ;) Nån som vill ge mig rövmassage sen (á) ?  haha!


haha lol, men jag fastnade inte på bild just nu, ser förävlig ut! haha! ;)  peace så länge ;)


upppppppdatering

Hejj, förlåt för att jag inte uppdaterade något igår , men jag va hos min syster och sov.

Vi gick på vårat första friskis och svettis pass, det va riktigt kul faktist, men inte så jobbigt som jag trodde men det är ju bara att jag får gå på ett jobbigare pass nästagång! ;) nu jävlar nellie ska du träna! HAHA! Men så somnade vi ganska tidigt igår, elr jag låg och vred o vände på mig hela natten , skit jobbigt. :o

Men iaf, fanny kanske kommer hit sen, så ska vi rida en liten sväng i skogen , sen ska jag packa, och dra hem till fanny och sover där förmodligen, för imogron bär det av till värmland :D ska bli skit kul!
Linus skulle egentligen kommit hit idag, men det blev inte så, för att det är så långt att gå från bussen och hem till mig! Triiist asså :((( buhuhuuh, men nu sitter jag forever alone här hemma ! peace förfan!


snygg brud man är!

Har nyss tvättat bort sminket, ska gå upp och kolla film tänkte jag :)

Asså jag kommer inte kunna sova :o så sjukt jävla nervös så ni anar inte ! puhuuhuhuh! ;D

Bloggar mer imorgon , g'nigt! ;*


västerås jaoooo


Björn Borg väska från Stadium, och så gick jag med mig ett par helt vanliga svarta träningsbyxor! ;)


nu ska jag

-Byta kläder
-Sätta upp håret
-Äta mat
-Sitta vid datan och kolla massa skojjiga saker. 
- Kolla film 

hehehhe kul liv....


                                                                                    


g'night


Nu ska jag försöka sova!puss 

Kan inte sluta tänka på dig! Vill ha dig här, snälla bli min! jag skulle bli hur lycklig som helst! Jag får vänta o se, och hoppas på det bästa! <3