powerking

Sitter i sängen och har den allmänt chill, har legat o kolla film HEEELA dagen. riktigt skönt faktist.
nu blire bara att kolla på nästa film då ;)


chill dag

Matilda åkte hem vid 12 , och då drog jag ut i stallet med mamma och fixade klart allt satt vi slipper gå ut sen, för det är fan storm ute :o helt sjukt ! Jag blåser bort :ppp

Men nu har jag iaf tagit en lång dusch , smort in mig med mina krämer, och nu håller jag på att borsta mitt hår, som är jätte trasligt ;s  Men jag känner mig iaf fräsch ;) satt det blir att vara hemma hela dagen och kolla på film, och ha lite mys för sig själv :)

.
bild från nyår 2010 ;)


kommentar..

beundrare om svar på kommentar:
Kan säga att jag är snart 17år, bor i enköping och brukar vara med din kompis kusin.

Svar: ah okej ? hmmm.. kan inte komma på vem du är ? kan du inte skriva vem du är på faceook elr nått om du har mig som vän ?

fett sur

asså nej snälla! :o när man vaknar så är det snö ute :o asså det är inte okej :o det ska vara sol, och varmt o skönt! :oooo

Jävla fitt snö försvinn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ursäkta men behövde få ur mig det!


bilder från shoppingen

Här får ni bilder på det jag köpte igår :) och lite saker jag fick med mig gratis från affären :)









Så fick jag ett påskägg av min mormor idag :D söt mormor jag har!



shopping

tjatja, dagen har vart riktigt najz, det började med att jag gick till skolan, sen hämtade syster mig i skolan sen åkte vi hem till henne, så fixade jag mig lite sen gick vi ner på stan och åt pizza med Sandra :) mys! och såklart gick vi ner på stan eftersom att det va tjejkväll , fick med mig ett skåp hem, en sport bh, puder, och en jeans jacka :) hur nöjd som helst! fast nu e jag pank :(
Jag lägger ut bilder på det imorgon på dagen när jag kommer hem för vi är lediga imr så drar hem ganska tidigt och pluggar osv ;)

mitt skal är hemma

yes! Nu har mitt skal kommit hem, ganska nöjd faktist :)



Men vettefan vad det betyder som står på :o ?


svar på kommentar


Svar: aww gulligt skrivet! ;) vore kul o få veta vem du är :) ?


just nu

Sitter jag i min säng och kollar på bb :) ska springa ner en snabbis och hämta vatten sen ska jag lägga mig under täcket och kolla klart på bb o sova! :))

Ska ta lite bilder imorgon tänkte jag :)på mig själv då också , får hoppas att jag fastnar på bild imorgon bara! annars skiter jag it ;))





beställt

Eftersom att jag e så klantig och tappar mobilen 24/7 så måste jag ha ett skal nu :o Så hittade ett litet ballt skal ;) haha!

Silikonskydd S5830 Galaxy Ace Keep Calm Pink - SS5830KC


Lovisa Mårts är bäst,till och med bättre än min häst!! :D

Bästa rubriken någonsin-

Tjatja ligger i soffan som en stor bulle just nu! ska snart hoppa in i duschen tänkte jag , alltid skönt med en dusch innan man ska sova ;)

Men min dag: började med - skola , hade lite eng och matte, sen sluta jag vid kvart över ett satt det va väldigt kort dag ;)
sen åkte jag hem och red min polle , red inte så länge eftersom att dom gått så hårt i två dagar nu :)

Men ajjja! finns ingenting att bloga om idag, så ja tjullelulle bulle så länge då :)


ÄLSKART


Justin Bieber

Imorgon släpps den :D ååh! inte för att jag e nått stort JB fans men asså han e ju grymt jävla snygg o allt! <3


ridtur

Fanny och jag åkte ut till sommarstugan igår så kunde inte blogga, men det va iaf sjukt mysigt där ute, fast vi somnade redan vid 10 igår sen sov vi jättelänge :p haha osv...

Men iaf. vi kom hem vid två, då bakade vi en kladdkaka och tog med kameran och saft. Sen drog vi ut i skogen med hästarna och det va suuuper mysigt. vi va borta i flera timmar :o hihi mys va det iaf :D











rid my horse

igår ikväll kom Fanny hem till mig , så vi käka godis och kolla på bigbrother hela kvällen ;) ´

Vi vaknade för en liten stund sen, vi ska gå ut i stallet om ett litet tag och rida medans alla andra i familjen drar till Sommarstugan! ;) Längtar! har inte ridit på några dagar och känner mig sämst :(! stackars hästar.

Jaa har inget mer jag kan skriva nu, satt jag skriver lite senare ;) puss!


Torsdag

HELLO! va ju hos min syster och sov inatt, vi hade jätte mys , käka pizza och åt en MAAASSSA godis! ;) haha tjockisar! och så fick jag jag en liten precent av henne också, jag fick ljusstakar typ ? jag kan ta kort på det imorgon så får ni se ;b



Kärlek till er mina brudar! <3

Imorgon är det fredag igen! :o det går ju sjukt jävla fort asså!


snabbt inlägg

slänger in ett inlägg innan jag åker till syster :) ska vara hos henne vid 6 och så måste jag packa tills imorgon! Vi ska bada med skolan :o fyfan säger jag bara...!

Men jag kommer nog inte kunna blogga förns imorgon när jag kommer hem satt slänger in några sköna låtar som ni kan njuta av :D !

STORT hjärta på dom här låtarna!







säängen!

Jag sa ju förut att jag skulle videoblogga, men asså jag vet inte ... för jag tycker det är lite pinsamt , för jag låter så kul när jag pratar och så :p haha. men vi får se.. kanske nån gång :) men tänkte iaf börja med dagens outfit :)




vad vill ni att jag ska blogga om ?

Vad vill ni att jag ska blogga om ?  det vore kul och veta lite vad ni vill läsa om ! kanske om jag ska ha Frågestund eller kanske Dagens outfit ? ja som sagt.. ni får komma med förslag! :))


dagens köp

Blev hämtad i skolan idag av mamma, så drog vi ner på stan och träffa syster en stund, så fick med mig lite saker hem också :)



+ att jag fick med mig 3 par legjeans, men orkade inte ta bild på dom för alla vet ju hur sånna ser ut ;))

Nu ska jag plugga en stor del av kvällen, för det är SO prov imorgon! jag har en kännsla av att det inte kommer gå särskillt bra :( men får kämpa hela kvällen så får vi se hur det gick imorgon :)))
 puss så länge!


ni är det finaste jag har!


right now

Just nu sitter jag i soffan  med en kopp varm choklad, (som vanligt) haha ! :) och tittar på familjen annorlunda! ;)


Tänkte svara på ett kommentar jag fick också!


Svar: haha jag köper dom på maxi i västerås :)


kärlek till låten!


tack pappa (a)

Slutade tidigt idag satt det va ju skönt, tog romberga bussen hem satt kom hem vid 2 redan :) och när jag kom hem hade pappa med sig två muggar som jag velat ha ett tag :) så gullig pappa jag har ;)

¨


Just nu ligger jag på mitt rum och har nyss kollat på bigbrother eftersom att jag missade det igår :( 
Det är sjukt kallt tycker jag, och det blåser fan storm ute :o så är fortfarande helt genomfryst sen jag va ute :( BURR " haha!



jag är sjukt glad!

Att jag ens fått kontakt med dig är helt sjukt! det är något jag velat i flera år! och nu har vi tillomed snackat! och fått ditt nummer! ÅÅH SJUKT GLAD! <3 KÄÄÄR I DIG!

L O V E

Har bakat med världens goaste unge! :)))


Så jävla söt!




Va uppe vid halv nio i morse, för skulle ju vara i stallet vid nio. så stack ut och red med grannen, gick faktist bra idag, fast han va stark! haha! ;) men sen kom min lilla gullunge hit, så vi har vart ute och lekt lite ;p och så har vi bakat muffins :D hur längesen som helst jag bakade ju ;) Erkänn att dom ser riktigt goda ut ? ;)

Ska väll gå ut en liten stund till i det fina vädret! får passa på ju ;)
Imorgon är det fucking bög skola :) fett taggad asså! fast ne...






puss osv...

Har inte gjort ett piss ikväll asså :o sitter just nu i soffan och smsar med linus och ska snart gå o göra kväller tänkte jag satt jag kan lägga mig i sängen och kolla på en bra film. låter hur skönt som helst ;) ska inte vara uppe så jätte sent ikväll eftersom att jag ska vara i stallet vid nio imorgon och rida med grannen :) Längtar redan tills jag får rida... hehe !


löshår ? ja tack


EXTREM HÄNGRÖV

Har varit ute i sommarstugan hela dagen, och fixat lite! blev inte att sova över där för att det va så kallt och dåligt väder. :/ men vi har iaf vart där och gått runt och tagit lite kort osv :) Fanny sover kvar här inatt igen :D och så måste jag gå upp och städa mitt rum snart! jätte stökigt!!!! :o









" EXTREM HÄNGRÖV! "


YES

Äntligen så är fredag :D ska bli riktigt skönt med helg! ;) men dagen har varit slapp. har inte gjort ett piss i skolan typ :o kunde inte sitta still ;b haha! men ikväll kommer fanny hit, elr ja hon borde komma snart , dom är och köper en godispåse med mina favorit godisar i :D åååhå! Ska bara ligga och dega i sängen hela kvällen! känner att jag behöver det ;)



kunskaps snyggaste... ojdå


nu...

Ligger själv hemma just nu och kollar på tv. det är gaaanska chill o vara själv hemma ibland ;) ska gosa ner mig under ett täcke och en varm kopp choklad :) muumma! ;) Och imorgo är det fredag :D igen...


snabbt inlägg

Nu ska jag kolla bigbrother eftersom att jag missade 20 min av det igår. sen måste jag plugga så har inte tid att blogga nu! pusssss!

svar på kommentar

Är det du eller Matilda som håller på att ramla ner ?? XD

Svar: Haha nej vi håller inte på att ramla ner ;)


söndag


HAHA vafan...











ojdå...


hos matilda

Sitter hemma hos matilda just nu, och kollar på melodifestivalen. så ja.... vi ska väll snart gå upp och sitta vid datan som vanligt ;) haha! nej men jag har verklige ingenting att skriva om just nu satt aa..


chill

Michan åkte nyss hem satt du sitter jag här helt forever alone.. :/ trist asså! men jag ska chilla i soffan ett tag nu , sen ska jag fixa mig och packa för jag drar till matilda sen ikväll. kommer bli riktigt kul faktist, för har inte träffat henne på jättelänge!


dagens shopping

Lite saker jag fick med mig hem från västerås ;)





tjock tröja från Bikbok 199 :-


Dålig bild ...
mjukisbyxor från BikBok 199 :-

Fick med dessa fina saker från bikbok också.....................


 jeans från Ginatricot 199 :-


Förlåt för sämsta bildkvaliten!


Tack för bilden michan!


duktig chey

Bara att sätta sig och plugga nudå... Har prov imorgon -.- Hoppas det går bra asså annars dör jag ju :( men det kan ju inte vara så svårt om jag sitter o pluggar på dethär hela kvällen ;) Jag är inte den bästa i skolan direkt... men jag kämpar nu! Så jag kommer utomlands sen :D





plugg



Nu ska jag sätta mig och plugga, tillsammans med mina neeegerbollar , tycker att jag förtjänar dom om jag ska plugga nu , för det är riktigt plågsamt!...  hihi :)


om en kvart...

om en kvart ska jag börja cykla. jag ska vara en duktig chey idag! jag ska cykla till skolan ;) det är fan bra asså! det är LÅÅÅNGT men det blir säkert lite jobbigt också för jag har världens träningsverk efter idrotten igår ;s hehe!

Så det är väll bara att klä på sig och cykla oh möta mickan ;) pusss!!



lilla jag idag! :)


tjenis penis


LÄÄÄÄNGTAR redan tills det är fredag! vill ha helg och vara ledig bara! men också för att jag drar till värstrås med mickan efter skolan , och ska köpa mig ett par svarta jeans! :D mina FÖRSTA svarta jeans faktist :) haha! Längtar as mkt! xD hahha!


saknar min bestis :/


bilden är snart ett år gammal!


jeans jacka

Vill verkligen ha jeans jacka! Så jag SKA köpa en :D men vet inte riktigt vilken än ?


Denhär tycker jag är riktigt snygg (y) ;)


måååndag

Har vart med fanny sen i lördags satt har inte orkat blogga något ;) hehe! Just nu sitter jag med fanny & wilja här :) vi har inte gjort ngt speciellt idag alls! men fanny o jag har vart i skolan och sen ridit osv... ;))))



bareMinerals

fick hem mitt puder som jag beställde för nån dag sen! ;) har ju haft pudret förut, och det är verkligen världens bästa puder. Man får mycket bättre hy av den och den är mjuk, den är iaf jättebra! (y) ;)


springa

Från och med imorgon ska jag ut och springa/gå! måste verkligen röra på mig nu! och har börjat äta nyttigare nu också! Känns bra faktist! så man blir lite snygg till sommaren ;) hehe!


Freeedag

tjooooofan! just nu sitter jag på mitt rum och kollar på bloggar osv.. men ska faktist lägga mig i sängen och kolla på en serie som jag inte vet vad den ;p haha! senare ikväll kanske Tess kommer hit och sover vi får se :)) och vet nivad jag ska göra först :D ? joo jag ska hämta chipspåsen ;D HAHA!
Så jävla skönt att det är fredag! :D



gulleplutten min!  :)


träning ...

Har nyss kommit hem och lagt mig i soffan! Har varit och kollat på när Therese när hon hade hoppträning, Hon va sjukt duktig, hennes häst va helt craaazy! hehe ;) och vet ni vad ? jag och Metanol ska vara med nästa vecka :D ska bli super kul! (y)

Bloggar mer seeen :)

Bjussar på bild från igår! ;)