hehe knaaaas

Vet inte varför, men har fastnat för demhär låten! :p


Viktor Blomdahl är BÄST!


långdag

Shit vad lång dagen har varit :o har inte jobbat bra alls i skolan xd sen så har dagen gått JÄÄÄÄTTTE sagt! :p
slutade vid halv 4, sen så kom jag hem för typ en timme sen ;) satt har hunnit duscha gaasch vad skönt det va, ska vila lite nu, sen måste jag ut i stallet och fixa lite med hästarna :)) Satt jag gör inte mycket alls just nu om dagarna.

Föresten, det är bara 8 dagar kvar till Turkiet :D ! det närmar sig!


Såhär känner jag mig just nu ;)


10 dagar kvar till turkiet

Vill åka nuuuu :D! Men inte långt kvar alls nu ;)

Sitter och degar i soffan just nu, kollar runt lite på kamera stativ, för då kan jag få mycket finare bilder och ta outfitsbilder som är fina! :)
Väntar på att bigbrother ska börja, det börjar ju kl 9 ikväll och jag ska inte glömma det för en gångs skull tänkte jag ;)

Bild från igår :)


vem tog bilderna ?


Det va denise kompis som tog dom, hon heter Erika Johansson :)


Svar på kommentarerna :)

Ute eller inne?
fem bästa vänner ?
gillar justin bieber?
favorit färg?
favorit mat?

Svar: 1. ute
2.Matilda, Fanny ,Linnea,Teolinda och  mig själv!
3. ja, elr asså han e sjuuukt snygg och sjunger as bra, men jag brukar inte lyssna på honom så mycket , inte riktigt min musiksmak.
4. vit
5. hmm... olika, Kina mat typ.

Anonym
Vilken skola gick du på innan kunskap?

Inne elr ut?

favorit mat?

favorit färg?

Svar: 1. ute
2. kina typ.
3. vit

Anonym
vart ska du ha dina hästar när du flyttar?

när ska du flytta?

ska elon säljas?

isåfall, till vem?

Svar: 1.Elon ska vi låna ut på foder elr om nån köper honom :) och metanol ska jag inakordera(sta) i ett stall som ligger inte så långt här ifrån :)

2. ja elr lånas ut. Det finns en tjej som kanske ska ta elon, och hon heter denise :)


Denise och Elon :)


svar på kommentar ;)

Anonym om Dagens inköp:
Vad är det för storlek på shortsen?:)

Svar: storlek 36 :)

steker i solen

Idag åkte jag mamma ,pappa och jag ut  till sommarstugan och fixade massa, elr jag solade bara men endå ;) haha! Men jag köpte sololja satt jag skulle få lite färg, och det fick jag verkligen, iaf vad jag tycker ;))

Men nu ska jag gå ut och sola lite mer , sen får det räcka för idag annars ´kommer jag bränna sönder mig :ppp
Det är sjukt varmt ute, skulle inte sitta fel med en pool nu ;)


juste...

Frågade ju om ni ville att jag skulle ha frågestund, men tänkte inte ha en, för det är för några som frågat saker. men dom som har frågat några frågor tänkte jag svara på, men det gör jag ikväll :) Satt ni får kika in här senare ikväll så har jag svarat :)



Dagens inköp




Linne från, Gina : 129
Shorts från gina, 349 ;-
T-shirt från BikBok 199 ;-

Haft en toppen dag med syster i västerås :) fick lite iaf, måste spara lite pengar tills turkiet också :)
Ikväll åker jag till fanny , för vi ska ut och äta, för imorgon fyller hon år ;) Satt det blir chill kväll, vet inte om jag ska sova kvar där eller om pappa hämtar mig, vi får se :)


Får bli kvällens outfit ;)

Puss så länge ;*


Freeeeedag

Vilket jävla underbart vädert det är !

Har vart i skolan, sen skulle jag och fanny åka romberga bussen hem så typ missa jag den, elr jag trodde jag tog rätt buss, men nej jag tog inte rätt buss så jag fick hänga på fanny hem, så låg jag och steeekte i solen, somnade på studsmattan :p så nu svider det på hela kroppen ;p men färg har man iaf ;) 

Nu har mamma och jag nyss vart och kollat på stallplatsen som jag ska ha metanol på , verkar hur bra som helst! längtar som fan tills jag får flytta honom dit :D 
Men är äntligen hemma nu, men snart kommer syster och hämtar mig, ska ha myskväll , och imorgon bitti drar vi till västerås och shoppar :D jpppiiie! (y) 


 


Frågestund ?

Vill ni att jag ska ha frågestund på bloggen ? isåfall så kommentara, så jag vet :)

svar på kommentarer

Lovisa om Ruuuubrik:
Så sjuktfin Nellie! ;)
23 Maj, 21:36  
  Anonym om Ruuuubrik:
Du är så sjuktfin Nellie! ;)

Svar: tack så jätte mycke! :D

Det är bara...

14 dagar kvar tills jag och matilda drar till Turkiet :D 

 


svar på kommentar

Ey, älskar din blogg men de är en sak jag stör mig på sjukt mycket! de år att du skriver "satt" i typ varje inlägg istället för att skriva "så att"!
kan du inte sluta med det? <3

Svar; hhahahahha, ojj det har jag faktist inte tänkt på det ;) får väll försöka sluta meddet ;) och skriv vem du är ist nästa gång :)


Underbart väder!

Gårdagen , började med skola, sen följde fanny med mig hem och hjälpte mig med metanol, han va heeelt crazy, sen ville fanny hoppa upp och testa honom också, satt vi fick roa oss med o rida en crazy häst ;)

Dagen: haha! Men sen åkte jag med henne och sov där inatt. sov hur skönt som helst, ville verkligen inte gå upp imorse :( men man måste ju satt... Men idag har fanny och jag jobbat på som bara den, klar med hela so'n hur skönt som helst! ;))

Pappa hämtade mig efter skolan, så åkte vi o hälsade på min farmor på sjukhuset, stackars lilla farmor :(:(

Idag får heeesten vila , för jag är jätte trött och vill bara ta det lungt ikväll, Sitter just nu på altan och har det hur skönt som helst :) As varmt ute ju :o Det e sommar asså! funderar på att ha shorts imorgon? men jag är ju likblek! :o Men ajja, man kan ju aldrig få färg annars! ;ppp





svar på kommentar

s om älskar vädret!:
vart ska du flytt?
tight kropp?
   
x om älskar vädret!:
ska du flytta? :o


Svar: japp jag ska flytta, jag ska flytta till stan! ;)

älskar vädret!

Oh shit, nu är jag trött. har vart ute och gått i nästan en och en halv timme nu, för att det skulle vara visning här hemma, satt va ju tvungen och sysselsätta mig med något ;)
Ska bara vila lite grann nu, sen måste jag sticka ut i stallet och rida älsklingen :) hur ska jag orka ? mina ben e helt slut ju! ;) haha!

Dagen: Vaknade kvart i tio, gick ner och åt lite frulle, gick ut och solade i typ 100 timmar ;p stack ut och gick! satt nu har jag fått ganska mycke färg på mig ;) whiiioo! :D Nu, ut till stallet och rida! En ganska så igångsatt dag kan man säga! kommer känna mig nöjd sen ;)




Summer feeling

Åh så sjukt skönt väder ute! Har legat och solat i några timmar nu och det tänker jag fortsätta med ett tag för jag vill ha färg! ;) haha! Känns verkligen som att det är sommar nu, elr lite varmare kan det ju få bli ;)


Min sovmorgon blev inte lång alls, mamma väckte mig vid nio nångång, satt det vabara upp och städa rummet ... igen! Men är helt klar nu satt , ska bara sitta och dega fram till ett för då drar jag ner till grannen ett tag! :))
Får se vad jag hittar på idag! ;)


jag gillar't (y)


Ruuuubrik

dålig på att uppdatera, jag vet! men har massa och göra!
 
Vaknade vid halv 10 ? så började jag plocka undan lite saker på rummet, stack ut i stallet och red, gick hur bra som helst! han va så fin! :))) sen tillbaka in, och fixa mig snabbt för att åka in till stan och träffa syster och hennes bebis :D jag har ju glömmt och berätta, jag har blivit moster :D! hälsade på henne idag, och hur söt som helst! (a)
Men nu är jag hemma och har nästan städat klart hela rummet! måste göra det snabbt nu . för sen är det bara ut i stallet och städa där också ;) haha! mycket städa nu! men det är bara för att vi ska ha visning här imorgon :))

Vill vara med nån idag, men har inte en aning om med vem :o ??


om 19 dagar är du min!


gullhäst!

Igår åkte jag ju hem till fanny, va med henne till stallet medans hon red, sen drog vi hem till henne och åt maaasssa godis och hoppa studsmatta osv... :p Skojjigt vare iaf! ;)

Mamma hämtade mig vid 11 idag, sen åkte vi till stan och hämtade upp denise och hennes kompis som skulle ta kort på oss när vi red. :) satt här ska ni få några bilder från idag, men inge klag nu asså, för han är inte igång , satt han är tjock, och jag suger på o rida just nu känner jag :p
När jag hade ridit klart så va matilda här , för vi skulle ta spruta :( och ajjj vad ont det gjorde ! :o
Innan vi skulle ta spruta så skulle vi fylla i en lapp om man va alergisk osv... då frågade dom om jag hade fått nån reaktion av vaccentaion (sta) förut. isf vad för reaktion ? då skrev jag,  ont i armen! det va faktist väldigt kul , jag och matilda tyckte det iaf...!




HAHA söööt!


ut i stallet

Japp, jag är redan uppe, mamma väckte mig tjugo i åtta, för denise kommer hit och ska rida elon vid nio :D Satt ska springa upp och byta om snart, och vänta tills hon kommer! ;) Satt hela förmiddagen kommer jag spendera i stallet. kommer kunna göra massa saker ju ;)

Sen efter stallet ska jag gå ut och gå för jag behöver verkligen det nu!

Ikväll drar jag till fanny och ska ha filmmyyyys! :) hihi :)


Gammalbild från nyår 2010


BigBrother time!

Nu ska jag ta en snabb dusch, hoppa i min OnePiece och kolla bb :) sen blir det film hela kvällen! ska försöka vara uppe ett liiiiten stund ikväll iaf :) Så ni får vara lite sociala! ;)))


tja sexy...


17:10

Yeeey, äntligen så va denhär veckan avklarad, nu är det bara och vara hemma oh chilla retsen av veckan ;)
Hade prov idag, gick faktist ganska bra för en gång skull så får se vad jag kommer få för betyg ;)

Hoppas mamma kommer hem snart och lagar mat för jag är aaaas hungrig! :o
Resten av kvällen tänker jag ägna till att kolla film och data och mysa i mina mjuukiskläder ! för jag orkar inte göra något! fett lat ;)


chaaoo

Yes nu är det bb time! ;) Hoppas jag orkar kolla klart på det bara, är osäker på det ... för är hur trött som helst! :(

Ska ta ut mina byxor ur tvätten oxå innan jag somnar! ;)

så godnattgodnattgodnattgodnatt! :D

btw, 22 dagar kvar till Turkiet :D!!


stallet näääästa!

Har precis kommit hem från skolan, har gått ganska bra idag faktist, så det är ju skönt, och det är sista skoldagen imorgon för denhär veckan ;) riktigt niiiice :D

Nu tänkte jag gå upp och dra på mig ridkläderna , och sticka ut i skogen på älskling :D så bloggar mer ikväll :) puss så länge! ;)




KOOOMMENTAR

maya om ny design:
Men man ser ju inte dig! :O
Man ska ju se vems blogg de är och då ska man ha lite bilder på sig själv i headern. :)
Men jag gillar den endå! och + att jag inte har inga bilder som jag tycker e så fina! :)

min dag hehehe..

Tjatja, äntligen kommit hem från skolan! har haft en grå tröja och svarta jeans , och den där jävla tröjan hårar typ av sig på mina byxor satt jag har gått runt och haft hår i på hela benen idag :o fyfan, aldrig mer dom kläderna tillsammans! :p

Har nyss hoppat i min OnePiece, sjukt skönt asså, tänkte faktist inte rida idag , för jag orkar inte, och det är tråkigt väder, jag har helt enkelt inte lust idag!
Ska nog fixa lite mys på rummet, sen ta en glass o kolla film! ;) låter som en bra idè tycker jag ;)


svar på kommentar

Bella om ny design:
Vart gör du din header ? :)

Svar: jag gör den i Picasa 3 :)

nu vill jag såååva

Nu ligger jag i sängen och har fixat lite med bloggen osv.. Tänkte sova snart, för imorgon är det MÅÅÅÅNDAG och det innebär att det är skola, åh gud så kul! :) fast ne... men vi går bara halva veckan satt det är ju nice!

Och jag vet att jag suger på o uppdatera, men jag LOVAR, att jag ska bli bättre på det, ta lite mer kort osv... :)

Inte långt kvar till tukiet nu heller :D ååååh, längtar ihjäl mig!


Godnatt sötnosar! :)


svar på kommentarer

kerstin om duktig tjej:
wtf, har du inga byxor på dig :O?

HAHA, joo , elr jag har shorts ;)


Maya om grönan med tjejorna:
Inte lite wannabe mig å mina vänner..-.-

1, det är inte jag som tagit bilder.
Och så du menar att ni va den första som tog en sån bild ? Nej skulle inte tro det!
Jag har inte ens sätt din jävla bild -.-

ny design


tröttnade så mycket på min design så gjorde om den lite, vad tycker ni ?
Va den förra bättre ?



duktig tjej

Frölåt för att jag inte bloggat nått men jag har inte haft nått och blogga om så känndes lite onödigt då...

Men jag har iaf vart med fanny hela helgen, hon kom hit i fredags kväll och stannat kvar här tills idag, vi har haft jävligt kul faktist, vi har kollat film typ, fixat i stallet osv...

Idag vaknade vi kanske runt 10 ? Sen åt vi frulle, och fixade sommarhagen till hästarna, släppte ut dom där en liten stund, sen stack vi ut i skogen och red som jag inte gjort på evigheter :D ååh det va så himla mysigt!
+ att fanny och jag har bestämmt att vi ska komma igång med hästarna ordentligt som vi gjorde för några år sen , jag har Elon och hon Metanol, sen ska vi börja träna och allt! :D och vi slipper sälja Elon då också! så jag är sjukt jävla glad över det :D hihi!

Fanny åkte hem för några timmar sen, då stack jag ut och gick i det fina vädret! galet skönt va det, måste ta sånna promenader mycket oftare! ;)


Fan vilket rörigt inlägg känner jag men ajjjjja.... ;)


min nya bikini





Älskar den! ;*


FREEEDAG

Idag är det freeedag! :D fast det blev en hemma dag idag igen för mig, riktigt skönt faktist!
Har degat i soffan heela dagen, men nu ska snart jag och mamma åka in till stan och handla och hämta upp mina saker från hm som jag beställde :D happyface!

kan lägga ut bilder på det sen när jag kommer hem ;))



27 dagar och några timmar kvar till...

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURKIIIIIIIIEEEEEET!


skolan nästa -->

Godmorgon, har snart fixat klart mig och är redo för att gå till skolan ! elr inte... inte ett dugg sugen på det faktist. men man måste ju ;)

Nu ska jag klä på mig snabbt sen drar jag till skolan.

Intressant inlägg osv....


Såhär cool e jag just nu! ;)


Kom igen nu! gå in och rösta!

          Rösta är ni jättesnälla :D ? Det tar bara 5 sekunder!

http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/
http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/
http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/
http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/
http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/
http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/
http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/
http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/
http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/
http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/


måndag, den tråkigaste dagen på veckan ...

Tjafan, dagen började som vanligt med skolan , va sjukt trött och tjurig idag, så förlåt alla mina kompisar som fått stå ut med mig!

ajjja, sen efter skolan drog jag ut i stallet och mös med min heest! han e så jävla söt ;* hihi!

Nu på kvällen va jag och tränade på Friskis & svettis, med syster och hennes kompis :) känner mig helt slut just nu! men det är bara o köra på . TRÄNA TRÄNA TRÄNA!! ;))

nu ska jag gå och byta om elr så kanske jag ska duscha först ? hm får se hur jag gör ;)


grönan med tjejorna


länge lever fjåårtiwsarna


mitt rum



ge mig!









 


RÖSTA !!

 Hej alla! Gå in och rösta här! Jag har gjort det och det tar max 5 sekunder.. Vore jätte snällt om ni röstade!! :D


http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/

http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/

http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/

http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/

http://bastpabroms.se/index.php/bidrag/jacob-ling-vannerus/


tråkigt skit.

Personligt:

1. Ditt fullständiga namn? - Nellie EleonoraTess Lindberg
2. Korrekt ålder? - 8 februari 1998
3. Längd? - 159
4. Vikt? - för mycket
5. Smeknamn? - nellie
6. Vart bor du? - Utanför Enköping
7. Vad gör du på fritiden? - är med vänner och rider
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Kort ,mullig, brunt , ganska långt hår..
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Magen, benen
10. Vad är du mest nöjd med? - ögonen
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - hm jag vet inte
12. Vad vill du jobba som äldre? - Frisör eller inredare..
13. Hårfärg? - brunt
14. Ögonfärg? - grön,blå,grå
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Blir lätt irriterad, och är världens tönt
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Ibland kanske
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Väldigt mycket men jag orkar inte göra nått åt det, men jag ska.
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - smink..
19. Någon vana? - Inte vad jag kommer på
20. Lyckotal? - inget


Romantik:


30. Vill du ha ett förhållande? - jag vet inte
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre.
32. Är du kär? - hm jag vet inte
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - japp
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - hehe jag vet inte...
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - jag svarar... jag vet inte . IGEN!
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Jaa det gör jag verkligen.
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Jadå
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - ja
39. I din klass? - Nej


Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - jadå
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja :)
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
45. Har du pussat den du tycker om? - Ja, såklart!
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
47. Kysst någon inför folk? - Ja
48. Hånglat inför folk? - Ja
49. Vem var ditt första hångel? - S
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - vet inte
51. Vem är ditt bästa strul? - haha jag vet inte ;p
52. Och vem är ditt senaste? -...
53. Ditt snyggaste hångel? - haha jag vet inte ;b
54. Skäms du över att hångla inför folk? - nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Nej


Tankar & skit:
56. Har du någon fobi? - nja, fötter kanske...

57. Har du någon allergi? - neopp

58. Vad tänker du på innan du somnar? - massa

59. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - Ansiktet

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

60. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Att jag är snygg.
 61. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Svår oh välja.
62. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - bästavänen trorja.
63. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - assåå... hm.. hehe ;p

Vad väljer du?
68. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-?  - icke oskuld med åldern 13
69. Vänskap eller förhållande? - Vänskap
70. Snyggaste killen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen i stan med finast personlighet? - snyggaste killen med sämst personlighet 
71. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - underkläder
72. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 8
Skulle du?
73. Kunna byta liv med någon? - Ja
74. Isåfall vem då? - Erica mohn Kvam
75. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Göra allt en kille gör.
76. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - njaaa
77. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - jaa
78. Kunna sova ute på vintern? - nej

79. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - ja, men vet inte vilket land
80. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Absolut inte.
Klädstil:
81. Anser du dig själv vara en speciell stil? - nej
82. Vad klär du dig i oftast? - det jag tycker är snyggt oftast.
83. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Ja
84. Klär du dig dyrt? - nja, ibland kanske
85. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? - vanligt

Senaste 48 timmarna har jag?
86. Pussat någon? - nej
87. Haft sex? - Nej
88. Fått en kram av en helt okänd? - ja
89. Ringt någon? - ja
90. Blivit uppringd? - ja
91. Funnit kärleken? - Nja
92. Kollat på google? - Ja

SISTA FRÅGAN!
93. Hur lång tid tog detta? - Räkna inte :o


svar på kommentar

hugo om kul inlägg osv...:
fin bild i alla fall, dock så säg ju din text men.. ;)


svar: tack :) hehe!


sanna om kul inlägg osv...:
Galet fin du är Nellie!:)

Svar: åh tack så mycket! :D

kul inlägg osv...

Tja, idag har jag vart i skolan sen vart hemma och städat hela kvällen. hejdå!


inte bra , inte bra...

Jag har inte tränat på evigheter och känner mig sämst! måste verkligen göra nått och jag är berädd och göra vad som helst för att nå mitt mål... KOM IGEN NELLIE!!!!


Såhär ser jag ut just nu...


beställt

Har beställt en ny bikini och nys solbrollor :D Vill att dom ska komma nu!! ;)






solat

Valborg- gjorde inte så mycket alls, va med elin och kolla på brasa en stund , sen kolla vi film och hade det chill bara! :)

Idag vaknade vid vid 12 och då gick vi ut och solade direkt satt har solat i några timmar nu och det ger ju lite resultat iallafall :) kanske kan gå utan smink i skolan imorgon ? hmm... om jag nu vågar ;) haha!

Nu ska jag städa mitt rum och lyssna på lite skön musik. Ta det lite lungt dagen innan skolan börjar igen.. *suck* ajja, inte långt kvar nu endå satt.. och snart är det Turkiet som gäller! jag längtar som FAN! :D


Liiiten rand iaf (a)